Rólunk

A „Jog-tiprás” és „Jog-álom” című sorozatunkban a tisztességes emberek számára erkölcsi és morális szempontból elfogadhatatlan jogsértésekről tudósítunk, amelyek a törvényesség álarca mögött megbújva tesznek tönkre embereket, családokat. Célunk a figyelemfelhívás és a megoldáskeresés.

 A „Művészek és alternatívák” című sorozatunkban megjelenő alkotók olyan emberek, akik más szemmel látják a világot. Ők is ugyanabban a káoszban élnek, mint mi, mégis meg merik mutatni és meg tudják valósítani önmagukat. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy legyenek kreatívak, alkossanak, álmodjanak, ismerjék meg a körülöttük zúgó világot és találják meg azt az utat, amely önmaguk megismerésén keresztül kivezeti őket ebből a mesterségesen kialakított helyzetből.

„Tudás és ismeret” címmel, többek között társadalom- és természettudománnyal foglalkozunk. Olyan információkat, ismeretanyagot adunk közre, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jelen körülményeinket megértsük, s hogy egy jobb világot felépítsünk. Ez a jobb világ már a gyerekeinké lesz. Tanítsuk meg őket az életre, az élet és egymás szeretetére.

A „Rejtélyek és titkok” című  sorozatunkban az emberiség múltját, jelenét és jövőjét kutatjuk. Feltesszük a kérdést, hogy miért élünk ilyen gonosz világban, ha mindannyian a jóra vágyunk? Milyen hatalom, milyen érdekek mentén irányítja az emberiséget? Kik és miért titkolják a bolygó múltját, valós történelmét? Meddig lehet ezt még megtenni?

A „Lélek és harmónia” című sorozatunk azokhoz szól, akik már úton vannak. A Földön olyan átalakulás zajlik, amely minden embert érint. Akkor is, ha tudja és akarja, akkor is, ha nem. Szinte mindenki érzi a változásokat, de nem tudja, mitévő legyen. Ebben a sorozatunkban a tájékozódóknak, a kérdezőknek, a kíváncsiskodóknak és a csodálkozóknak kívánunk hasznos információkkal szolgálni.

.